П`ятниця
19.04.2024
19:43
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Головна Реєстрація Вхід
»
Головна » 2016 » Лютий » 22

20 лютого в день другої річниці вшанування героїв Небесної Сотні та подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року у школі відбувся реквієм "Герої не вмирають..."

Лунав гімн, пам'ять загиблих вшановували хвилиною мовчання. Лунали слова:

Нехай пам’ятають про наших героїв,

що за волю поклали безцінне життя,

що творили історію, наше минуле,

у яке вже нема вороття.

 Ми маємо піклуватися про тих, хто залишився без найдорожчих людей. Без своїх дітей та батьків, сестер та братів, чоловіків і дружин, рідних і друзів… І щоразу, при кожній нагоді, не залишати їх з горем наодинці. Це найменше, що ми можемо зробити для них.

Вічна пам’ять героям!

Слава Україні!

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 310 | Додав: Ger@sym | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

18 лютого 2016 року на базі нашої школи відбувся перший зональний  конкурс - огляд колективів художньої самодіяльності Хмельницького району. до нас завітали колектви Олешинської ЗОШ, Печеської ЗОШ, Аркадієвецької ЗОШ, Стуфчинецької ЗОШ, Черепівської ЗОШ.

Дякуємо всім учасникам від Іванковецького НВК: середній вокальній, танцювальному колективу "Едельвейс", Куржій Віолетті, панасюк Олександрі,  ведучим свята Войткову Денису та Шарзі Юлії, вчителям Шевчук Н.А., Степанишиній О.С., Наумець О.В., Крисіній М.В., Крет М.М., Дикалюк О.С.за активу допомогу в підготовці концерту та виставки декоративно - прикладного мистецтва.

Вітаємо переможців першого етапу: Велавську Росину із піснею "Вишиванка", тріо із піснею "Я прошу збережи", старшу вокальну із піснею "Люблю свою країну Україну" (кер. Басистюк Л.В.), духовий оркестр із композицією "Полька - скакалочка" (кер.Замойський Р.Л.).

Бажаємо перемоги н ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Ger@sym | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

16 лютого відбулася зустріч учнів 9-11 класів із юристом - консультантом громадської організації Української гельсінської спілки - Площинською Анастасією Олексіївною, яка співпрацює з воїнами АТО.Анастасія Олексіївна  ознайомила слухачів із нововведеннями у сфері податкового та кримінального  кодесів. Також відбувся діалог "Запитуйте - відповідаємо", до якого долучилася і вчитель правознавства - Степанишина Ольга Станіславівна.

 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 277 | Додав: Ger@sym | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)